Blog

23 Mar 2019

Lenteschoonmaak? Vergeet je website niet!

De lente is begonnen en je denkt vast al na over je lenteschoonmaak, denk dan ook eventjes aan je website. En neem de volgende tips met je mee om je website weer opnieuw op te frissen.

Lees meer...
26 May 2017

Hoe kies je een goede domeinnaam?

Bij het opstarten van een nieuwe website is het belangrijk dat je een goede domeinnaam uitzoekt. De keuze van een goede domeinnaam is essentieel in je internetstrategie. Je domeinnaam is het eerste wat potentiële bezoekers zien in zoekmachines, als link op andere websites of op visitekaartjes. Een websitebezoeker ziet je domeinnaam nog voor ze op je website zijn geweest. U geeft dus al een eerste indruk met een goede domeinnaam die aanspreekt.

Lees meer...
25 May 2017

Waarom je bedrijf in de bedrijvengids.

Je bedrijf vermelden in verschillende online bedrijvengidsen kan nooit kwaad, dit hoeft ook niets te kosten en kan gezien worden als een gratis advertentie. Je kunt uiteraard ook betalen voor “premium” vermeldingen, maar met een gewone vermelding kom je al erg ver.

Lees meer...
23 May 2017

Hoe maak je van websitebezoekers echte klanten?

Een website betekent veel meer dan alleen een online platformpje waar mensen je artikelen kunnen terug vinden met wat uitleg of de openingsuren van je zaak zien. Een website is het online uithangbord van je bedrijf! Door hierop de juiste content te plaatsen kun je er voor zorgen dat je bezoekers de site niet verlaten na 2 seconden (bounce), maar dat ze net aangemoedigd worden om verder te lezen en over gaan tot kopen of je website opslaan of zelfs een eerste contact willen leggen.

Lees meer...